Neix la Pi Store

Sorpresos de la quantitat d’aplicacions que han anat apareixent per al Raspberry Pi, els seus creadors, han decidit obrir la nova Pi Store, on els desenvolupadors puguin compartir les seves aplicacions, jocs, tutorials…

La tenda funciona sobre les X en  Raspbian, i permet als usuaris descarregar contingut, i pujar el seu, on després d’una fase de moderació, pot ser publicat. Al llançament de la tenda, aquesta ja disposa de 23 títols gratis, que van des d’utilitats com LibreOffice i Asterisk fins a jocs clàssics com Freeciv i OpenTTD i l’exclusiu per a Raspberry Pi Iridium Rising.

Una versió de Raspbian actualitzada que inclou la botiga Pi la teniu disponible a la pàgina de descàrrega. Els ja usuaris de Raspbian poden afegir l’aplicació Pi Store escrivint:

sudo apt-get update && sudo apt-get install pistore

Més informació a la noticia original.

Què en penses tu d’aquesta botiga, creus que els usuaris de Raspberry la necessiten? No comenceu a estar farts de tantes tendes? Amb un repositori no n’hi ha prou?

Inici Fòrums Neix la Pi Store

El tema conté 0 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Parufito fa 6 anys.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Autor
  Entrades
 • #137

  Parufito
  Gestor de comptes

  Sorpresos de la quantitat d’aplicacions que han anat apareixent per al Raspberry Pi, els seus creadors, han decidit obrir la nova Pi Store, on els des
  [Visita la noticia sencera a: Neix la Pi Store]

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.