Berryboot: Gestor d’arrancada per a Raspberry Pi

Vols instal·lar més d’un sistema operatiu al Raspberry i no tens suficients targetes SD, o estàs fart de canviar constantment la SD? Doncs, et presenten Berryboot, un gestor d’arrancada molt interessant per a Raspberry Pi

El funcionament és senzill, descomprimim el zip en una tarja SD formatejada en Fat i la inserim al Raspberry i l’engeguem. Això farà que l’instal·lador particioni i reformati la targeta SD i en descarregui els sistemes operatius que vulguem instal·lar des d’Internet.

De moment podrem instal·lar alternatives com Raspbian, BerryWebserver, OpenELEC o Puppy Linux d’una manera realment senzilla: n’hi haurà prou amb triar l’opció a instal·lar (o opcions , perquè podrem instal · lar diverses d’elles al mateix temps).

El sistema també aporta suport per HDMI CEC, cosa molt interessant per a poder controlar des del comandament l’arrancada del nostre Raspberry.

Pàgina oficial: BerryBoot

Via: Ospherica

Inici Fòrums Berryboot: Gestor d’arrancada per a Raspberry Pi

El tema conté 0 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Parufito fa 5 anys, 10 mesos.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Autor
  Entrades
 • #379

  Parufito
  Gestor de comptes

  Vols instal·lar més d’un sistema operatiu al Raspberry i no tens suficients targetes SD, o estàs fart de canviar constantment la SD? Doncs, et present
  [Visita la noticia sencera a: Berryboot: Gestor d’arrancada per a Raspberry Pi]

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.