Raspberry Jam Barcelona

El proper 11 d’abril es celebrarà al MOB (Makers of Barcelona) / FabCafe BCN, al carrer Bailen, 11 de Barcelona, ​​una trobada d’entusiastes del món Maker en general i de la Raspberry Pi en particular.

L’esdeveniment constarà de xerrades, tallers i un espai perquè els participants puguin mostrar els seus projectes i intercanviar coneixements i experiències, l’esdeveniment se celebrarà de 11:00 a 19:00 i serà gratuït. A més a més hi haurà també servei de Bar :)

És important tenir en compte que per motius d’aforament, hem determinat que per poder assistir a l’esdeveniment, a les xerrades i als tallers has de registrar a:

http://www.eventbrite.co.uk/e/entradas-raspberry-pi-jam-barcelona-15926580832

Mitjançant aquest registre podràs reservar les entrades a les xerrades i tallers que et resultin més interessants. Aquest esdeveniment és totalment gratuït, però darrere hi ha la inversió en temps i diners de la gent que l’organitza, i estaríem enormement agraïts si fessis una petita donació en el moment de reservar les teves entrades.

Localització

Inici Fòrums Raspberry Jam Barcelona

El tema conté 0 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Parufito fa 3 anys, 9 mesos.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Autor
  Entrades
 • #1554

  Parufito
  Gestor de comptes

  El proper 11 d’abril es celebrarà al MOB (Makers of Barcelona) / FabCafe BCN, al carrer Bailen, 11 de Barcelona, ​​una trobada d’entusiastes del món M
  [Visita la noticia sencera a: Raspberry Jam Barcelona]

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.