Mini Recreativa Arcade, amb Mame i Raspberry Pi

Increïble mini màquina recreativa arcade fabricada amb un Raspberry Pi i sumant molta traça i enginy amb les manualitats.

El seu creador “Sprite” utilitza per a la construcció un Raspberry Pi per aprofitar les bondats de Linux i Mame, però pel que es veu, no volia perdre temps amb la sortida Hdmi o la de vídeo analògic. així, que per “evitar molèsties” no se li va acudir res més que optar per utilitzar una pantalla TFT SPI-controlled de només 2,4 polzades!

Però no s’acaba aquí, per a poder fer “la joguina” portàtil, l’hi afegeix unes velles bateries de telèfons mòbils amb un circuit dissenyat que intel·ligentment la carrega. Quan la font d’alimentació està connectada a +5V, es carreguen les bateries. Quan es retira l’alimentació, un ATTINY85 proporciona els 5V d’alimentació a la Raspi i la pantalla.

I com tots els fanàtics de les recreatives sabreu, una bona màquina, no és res sense el seu marquee a la part superior. Així doncs, com ha resolt això aquest geni? Doncs amb una pantalla OLED minúscula 128×32 per projectar-hi el logo del joc que s’està jugant en cada moment, amb un resultat espectacular.

Tot en el muntatge està configurat per a ser completament transparent quan es canvia entre els jocs, la configuració automàtica de la marquesina i els controls per al joc seleccionat actualment.

Sens dubte un muntatge excel·lent!

Via: Hackaday

Font Original (i manual de construcció): Sprites Mods

Inici Fòrums Mini Recreativa Arcade, amb Mame i Raspberry Pi

El tema conté 0 respostes, té 1 opinió , i s'ha actualitzat per última vegada el  Parufito fa 6 anys.

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)
 • Autor
  Entrades
 • #106

  Parufito
  Gestor de comptes

  Increïble mini màquina recreativa arcade fabricada amb un Raspberry Pi i sumant molta traça i enginy amb les manualitats. El seu creador “Sprite” util
  [Visita la noticia sencera a: Mini Recreativa Arcade, amb Mame i Raspberry Pi]

S'està mostrant 1 entrada (d'un total de 1)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.