La gent de TINET, ens ha convidat als de Raspberry.cat a participar a la TINETjornada, on farem una xerrada respecte al petit Raspberry Pi, si us interessa, podeu entrar a la seva web, per a poder-vos inscriure, la inscripció és gratuïta i de moment està oberta.

“INTERNET I LA CONNECTIVITAT A CASA”

TINETjornada 2013 - La llar intel.ligent Jornada d’Internet i de les TIC dedicada a l’ús de diferents dispositius i enginys diversos a la llar intel·ligent que vol donar a conèixer i explicar les tendències actuals i d’un futur proper de l’ús que s’en farà a casa d’aquests aparells i aplicatius interconnectats entre ells i amb Internet.

Domòtica, control d’electrodomèstics, hàbits de compra, càmeres IP, transmissió en directe de vídeo des dels mòbils, consulta selectiva de catàlegs promocionals de comerços i centres comercials, smartTV, Raspberry PI… en definitiva: si existeixen les Smart city, perquè no les Smart home?

Amb aquest esdeveniment la Diputació de Tarragona vol difondre informació d’actualitat sobre els diferents aspectes d’Internet i de les TIC d’una manera planera i entenedora, però també exhaustiva i interessant amb la participació d’experts en els temes que es plantegen edició rere edició.

Més informació: Pàgina TINETJornada