La gent d’Adafruit han estat treballant en una caixa de proxy Tor mitjançant un Raspberry Pi, que dirigeix ​​el trànsit d’Internet a través del servei d’enrutament Tor. Cada paquet de xarxa que envia serà encriptat i desencriptat diverses vegades, i cada vegada que això passa, el paquet s’envia a través d’una sèrie de capes (com pells de ceba: Tor significa The Onion Router), triat a l’atzar d’entre els milers que componen la xarxa Tor, abans d’arribar al seu destí previst. Això fa que sigui molt difícil per a qualsevol persona per analitzar les dades per saber qui és vostè, o on es troba.

El proxy Tor és per a qualsevol persona interessada en la confidencialitat, la llibertat a Internet i la privacitat. És de gran utilitat per a aquells que necessiten treballar en negocis confidencials, o per a aquells llocs on el tràfic d’Internet està monitoritzat per governs o altres organismes.

Tingueu en compte que l’ús de Tor alentirà la navegació (els paquets de dades viatgen per una ruta més llarga i menys directa del que estem acostumats), i que no és una garantia total d’anonimat.

Via: Raspberry.org

Font original: Adafruit