Els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2014 se celebrarà al Museu del DHUB de la Ciutat Comtal el Barcelona BITS. Es tracta d’un acte de caràcter internacional enfocat a la innovació tecnològica i robòtica, així com a la cultura Geek, Retro i Maker. El seu objectiu és enfortir el teixit empresarial tecnològic i fomentar l’aprenentatge, l’emprenedoria del sector i la solidaritat.

Barcelona International Technology Show Barcelona -BITS-, és una spinoff de Barcelona Developers Conference que aglutina el passat, present i futur tecnològic a través de quatre espais relacionats: RetroBarcelona, GeekBarcelona, TechShow i activitats per a emprenedors.

Gràcies a RetroBarcelona, amb més de 5.000 assistents en edicions anteriors, els amants dels videojocs clàssics viatjaran en el temps per reviure l’emoció de jugar amb màquines Arcade i mítiques consoles com Atari, ZX Spectrum i Master System, entre d’altres. A més a més tindran lloc conferències, tallers i cursos, accions solidàries i altres sorpreses.

A TechShow, la primera edició d’una fira dedicada a les tecnologies avançades, veurem com està el present del sector. Drons, robòtica, realitat augmentada, impressores 3D i qualsevol avança tecnològic seran els protagonistes d’aquest espai.

Finalment, GeekBarcelona serà un punt de trobada per a la imaginació. Una zona dedicada als aficionats dels gadgets electrònics, sèries de televisió i pel∙lícules de ciència ficció, jocs de rol, entre altres. GeekBarcelona concentrarà una fira d’espònsors del sector amb estands, conferències, performances i competicions dirigides als usuaris que tinguin una afició excessiva per la informàtica, electrònica i les noves tecnologies.

Per últim, Barcelona BITS també reuneix activitats dirigides a emprenedors/es amb inquietudstecnològiques: conferències sobre les noves tendències i evolució del sector, tallers o networkings.

A partir de l’1 d’octubre s’obren inscripcions a l’acte per a totes les empreses del sector tecnològic, robòtica, geek, gadgets o videojocs interessades en tenir presència al Barcelona BITS. L’esponsorització és a partir de 50€ per tal d’afavorir que startups i emprenedors puguin disposar de presència a la fira.

Per a més informació: www.bitsevent.com

Des de Raspberry.cat us volem informar que estem treballant per a fer una Raspberry Jam el Diumenge 23 a la tarda. En breu penjarem una mica la nostra agenda!