Hola a tothom! Un any més, aprofitant la proximitat del Pi Day (14/3), celebrarem la tercera Raspberry Jam de Barcelona el dissabte 11 de Març.

Aquest any la Raspberry Jam es celebrarà a Soko Tech, al barri de la Sagrera de Barcelona, durant un dia ple de xerrades i tallers gratuïts per a tots els nivells.

Podràs trobar des de xerrades d’iniciació gratuites per a usuaris novells, com per exemple xerrades d’introducció a la Raspberry Pi, o d’instalació d’un centre multimèdia, fins a tallers especialitzats orientats a les persones que ja tenen experiència prèvia en l’ús de la Raspberry Pi.

Anirem confirmant les xerrades i tallers gratuits en els propers dies.

Aquest any, però, tenim una sorpresa increïble: un taller especial de 3 hores on podràs construir i endur-te a casa un controlador arcade per a 2 jugadors de fusta que inclou:

  • 2 Joysticks i 6 botons per jugador
  • 4 Botons de control
  • 1 Driver controlador
  • Cablejat
  • 1 Raspberry Pi 3
  • 1 Tarja SD de 8Gb amb la imatge de RetroPie preparada per funcionar
  • Materials per l’estructura de fusta

Amb tots aquests components podràs disfrutar dels milers de jocs que permet la distribució RetroPie com si estiguessis jugant en una maquina recreativa a casa teva, únicament connectant el controlador a la corrent i a un televisor o monitor mitjancant HDMI o DVI.

El taller te un màxim de 10 places disponibles, i un preu (que inclou tot el material esmentat anteriorment) de 180 Euros (150 Euros amb Early Bird).

Gràcies i animeu-vos, serà genial! :)

En breu anirem publicant la llista restant de xerrades i tallers.

NOTA IMPORTANT: Donat que hem de comprar tots els materials per el taller del controlador arcade amb anticipació, la inscripció per el mateix acabarà el el Diumenge 18 de Febrer. Si teniu qualsevol dubte amb el tema del pagament, espai, logisitica, horaris, etc,… si us plau, poseu-vos en contacte amb ferri.fc@gmail.com

[+info]